Producent wyrobów z mosiądzu : klamek, karniszy, kołatek, pochwytów, akcesorii meblowych
Kontakt: +48 511 166 259
home

 

Ochrona danych osobowych i prywatności 

1. Klient wypełniając formularz zamówieniowy w serwisie firmy Klamex (zwanym dalej „serwisem”) oświadcza, że podane w nim dane są zgodne ze stanem faktycznym.

2. Wypełniając formularz zamówieniowy w serwisie, a następnie przyjmując ofertę, Klient wyraża zgodę na przetwarzanie podanych danych w celu realizacji i obsługi wykonania dzieła przez Zenona Oliszewskiego, prowadzącego działalność pod firmą Klamex, który jest jednocześnie administratorem danych, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

3. Dane osobowe znajdujące się w bazie danych firmy Klamex mogą być przekazywane wyłącznie podmiotom uczestniczącym w procesie wykonania dzieła.

4. Klient zgodnie z powołaną powyżej ustawą ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, możliwość ich poprawiania oraz usunięcia. Firma Klamex zapewnia każdemu Klientowi prawo kontroli przetwarzania danych zgodnie z art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych.

5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na przetwarzanie danych osobowych uniemożliwia wykonanie dzieła.

6. Zapisując się do newslettera w serwisie, Klient (lub inny użytkownik serwisu) wyraża zgodę na wykorzystywanie e-maila podanego przez Klienta (lub innego użytkownika serwisu)  do informowania go o ofercie firmy Klamex, tj. o nowościach i promocjach.

7. Adresy mailowe Klientów (lub innych użytkowników serwisu), którzy zarejestrowali się w newsletterze wykorzystywane są tylko w celu wysyłania informacji o ofercie firmy Klamex. Adresy te nie są przekazywane osobom trzecim.

8. W każdej chwili Klient (lub inny użytkownik serwisu) ma prawo zrezygnować z newslettera.

9. Na stronie serwisu są wykorzystywane pliki cookies. Stosowane są one w celach zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z serwisu (zapamiętywanie preferencji i ustawień na stronie, zbieranie anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych). Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień w przeglądarce dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w urządzeniu końcowym każdego użytkownika. Jeżeli użytkownik nie wyraża zgody na stosowanie plików cookies powinien zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Tu znajduje się więcej informacji o plikach cookies.”